חיפה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

06/10/2013 | 22:20 | מאת: ענת

בני הוא בן שנתיים ושבע חודשים .הוא מבין את כל הרואת הוא מאחר קצת בגיבור .אני כאמא מבינה אותו .למשל אומר אני רוצה מים.או רוצה להגיד לישון אומר פ...ואני מזה דואגת בגן אמרו לי שהוא נגד למטפלת ..מה עליי לעשות

לא הבנתי מה הבעיה עם הגננת. בכל מיקרה, רצוי שתפני למכון להתפתחות הילד, כדי שיעור הערכה והמלצות להתערבות. במקביל את יכולה ואף רצוי, שתפני לקלינאי תקשורת דרך קופת החולים בה הינכם מבוטחים. בגיל זה לפעמים עושים הערכה, מכירים את הילד, מדריכים את ההורים ולפי הצורך, מתחילים טיפול שהוא חוויה נעימה וכיף לילד עצמו. רצוי גם לבצע בדיקת שמיעה דרך הרופא המטפל שלו. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה