בן 3 מגמגם

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/09/2013 | 20:53 | מאת: אילן מלכה

בני בן ה3 החל לגמגמם לאחרונה לפני שבוע בערך בחול המועד סוכות רציתי לדעת האם כדאי ללכת כבר עכשיו לקלינאי תקשורת ??? ואם כן אם יש מישהי\ו שאת ממליצה באזור הצפון??????? בני ממש נאבק במילים וסובל . אשמח אם אוכל לקבל ייעוץ טלפוני והכוונה. תודה מראש, אילן מלכה 0525959954

אני ממליצה לך לעיין לאורך האתר, השאלה שלך היא הכי שכיחה במשך כל השנים. זהו חלק מהתפתחות הנורמלית של הדיבור ואין מה להתערב, אלה לתמוך ולהמתין בסבלנות, לא לזרז ובטח לא להעמידו במבחן! יש מספר קלינאיות בצפון שיתנו לך הדרכה, אני חושבת שלא צריך אלה אם את מרגישה מאד לחוצה. תקבלי שמות דרך אגודת קלינאי התקשורת או לחלופין דרך קופת החולים בה הינך מבוטחת. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה