קשיים בהבעה בעל פה, האם קלינאי תקשורת יכול לעזור?

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

24/09/2013 | 02:50 | מאת: בני

שלום רב, פעמים רבות במהלך שיחה אני מרגיש שאני מתקשה להביע את עצמי ו/או את רגשותי, והמילים שאני מוציא אינן תואמות את מה שהייתי רוצה לומר בדיעבד. התופעה קיימת לא רק בשיחות מלאות אלא הרבה פעמים גם כאשר אני מנסה לענות למישהו על דבר מה ששאל אותי, אך לא תמיד אני מצליח לענות כמו שהייתי רוצה. אני אדם בוגר בסוף שנות ה-20, האם יש סיכוי שאמצע פתרון אצל קלינאי תקשורת?

בהחלט כדאי לנסות אתה יכול ללמוד אסטרטגיות לאירגון המשפט והחשיבה, ללמוד איך להתבטא כך שתגיד מה שרציתה לאומר מביל לחשוש. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה