חוסר תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

22/10/2001 | 19:06 | מאת: רוית

ילד בן 4 שמשחק לבד בגן ואינו מדבר או משחק עם ילדים (ומתנגד לשחק עם אחרים) ואינו פונה מיוזמתו לצוות הגן, ומצב זה היה קיים אצלו מאז ומתמיד ולא בעקבות משהו שקרה, האם לדעתך זוהי בעיה של תקשורת? או בעיה רגשית? חוסר החברותיות משפיע על התפתחותו השכלית, הרגשית וכו'. אני מודאגת, אודה על התיחסותך.

22/10/2001 | 19:38 | מאת: פרידה קורנברוט

קשה להתיחס באופן אישי, מבלי להכיר את הילד ולקבל פרטים על שילובו בגן, ברך לתקשר, התפתחות כללית וכו', כדי להתיעץ עם הגננת ולפנות לקלינאי תקשורת או לפסיכולוג בגן הילדים כדי לקבל כוון להתיחסות. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה