בעיות בהגייה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/09/2013 | 16:04 | מאת: יוסי

היי, קוראים לי עומר ואני חייל בן עשרים, מאז ומעולם היה לי בעיה בהגיית האות ל', החלטתי שהגיע הזמן לטפל בזה. וביקרתי רופאת אף אוזן גרון (אני מטופל בכללית דרך פרויקט אביב)שנתנה לי הפניה לבדיקת שמיעה וקלינאית תקשורת. אני אשמח לדעת מה הפרוצדורה עכשיו, יש השתתפות של הקופה (כללית) לפי רשימה כל שהיא של קלינאי תקשורת שעובדים עם הקופה או שזה במימון מלא שלי? בנוסף אשמח לקבל המלצה לקלינאי תקשורת שמתמחים בטיפול במבוגרים באזור ירושלים. תודה רבה מראש, עומר.

ם הרצון והמודעות הגבוה בודאי לא תזדקק לטיפול ארוך מאד... בגילך קופת חולים לא מכסה את עלות הטיפול. אם תצליח להכנס למכון לשיקום הדיבור בבית חולים, תדרש לשלם עלות נמוכה יחסית לטיפול פרטי, יחד עם זאת ובתור חייל, אולי יש לצבא אפשרות לשוח אותך ל"מכון הרעש" בתל השומר, יש שם כמה קלינאיות שמטפלות בחיילים. בכל מיקרה, בהצלחה

15/09/2013 | 22:29 | מאת: עומר

אני לא יודע אם זה אפשרי במסגר הזאת, אבל תוכלי להמליץ לי על מקום פרטי טוב באזור ירושלים?

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה