אבחון קלינאי תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/09/2013 | 13:01 | מאת: עינבל

שלום, מאז ומעולם יש לי קשיים בביטוי עצמי כשאני מדברת עם אנשים לאחרונה חברה ספרה לי על עבודה שבנה עושה עם קלינאית תקשורת וזה גרם לי לחשוב אולי אני יכולה בגילי (31) לשפר את קישורי השפה שלי האם יש קלינאיות תקשורת במכבי שעושות עבודה כזו עם מבוגרים ? האם צריך להתחיל באבחון מסויים, אם כן אז איזה ואיפה ? אשמח להכוונה תודה

הטיפול בחום זה בהחלט מתאים לקלינאי תקשורת, לצערי, איננו מכוסה על ידי קופת חולים אלה רק באופן פרטי. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה