איבחון נירולוג רופא התפתחותי וקלינאית

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/07/2013 | 15:47 | מאת: מיטל

שלום.הבן שלי בן שנה ושמונה.לא מדבר..מצביע ממלמל.לפעמים אומר מילים חדשות אבל בדכ לא חוזר עליהן רק החודש אמר אוטובוס ברור אוטו אלי אני(פאני)אד(דג)במבה..מדוע לא חוזר על מילים?ומדוע לא מחקה מילים?מעשים תנועות ידיים מחקה מהר.בנוסף בגלל תגובה למחומשת (נפיחות לשון לעיסה גילגול וכו)לא מחסנים ונימצא במעקב נירולוגי.כל הבדיקות יצאו תקינות צריך לעבור איבחון של 3שע.איך אכין אותו?איך אעודד אותו להסתכל על העיניים לאורך זמן?

29/07/2013 | 15:51 | מאת: מיטל

קולות חיות גע גע.יאו(מיאו)האו(כלב) היה אומר מו(פרה )אבא וכבר לא.יודע צורות עיגול ריבוע אליפסה מעויין מלבן.מבדיל בין משאית מכונית מטוס סירה..וכו..קורא בשם לאלי ופאני(אני)לפעמים נשמע שאומר מילים כמו עגלה הרבה אוטו וכו אבל אומר כשרואה או כשאומרת ואומר ספונטנית לא כשמבקשת

תבקשי אבחון במכון להתפתחות הילד, זה הכי טוב כי יראוו את מכללול התפקודים והתחומים בהם צריך להתפתח, בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה