המלצה על קלינאית תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

24/07/2013 | 17:01 | מאת: גילי

ביתי קרובה לגיל שלוש והיא מדברת לא ברור. היא מאוד מפותחת מכל הבחינות, היא חכמה ומבינה הכל. אבל היא אומרת משפטים שלמים שאני לא תמיד מצליחה להבין. כשזה קורה היא ממש כועסת ומתוסכלת. אשמח לקבל המלצה על קלינאית תקשורת באזור נס ציונה רחובות או ראשון לציון. האימייל שלי מצורף תודה

תפני לקלינאי תקשורת בהמלצת הגננת, הרופא או קופת החולים. בהחלט בגיל זה, רצוי להתחיל בירור וטיפול, עם הדרכה והכוונה. תתחילי בנתיים בביצוע בדיקת שמיעה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה