אותיות שורקות ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/07/2013 | 21:25 | מאת: מירב

שלום, בתי בת 7 ו-4 חודשיים ולא מבטאת נכון את האותיות שורקות. לפני כ-4 חודשים התחלנו טיפול אצל קלינאית תקשורת. במסגרת הטיפול התחלנו עם האות ש'. עד כה היו כ-10 מפגשים. אנו מבצעים תרגול יומי (כ-10 דקות ביום). בזמן התרגול היא מבטאת נכון את ה-ש' אך שלא במסגרת התרגול היא חוזרת להגיה השגויה של האות ש'. התחיל לעלות בי חשש שמא המטפלת שלנו איננה מתאימה, ולכן רציתי לשמוע את חוות דעתך, האם לאחר תקופה של 4 חודשים, בהם היו 10 מפגשים אני אכן צריכה לצפות כבר לשימוש נכן באות ש' ?

האם קיבלת הדרכה לחיזוק והמשך טיפול בבית? כי ללמד להגיד זה לא בעיה, המוקד הוא להכניס בשימוש היום יומי ועקבי של מה שהיא לומדת. אם אינך מרוצה, תשוחחי על כך עם הקלינאית לפני שתפני למישהו אחר. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה