מחפשת קלינאית תקשורת ותיקה לצורך התייעצות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/07/2013 | 19:57 | מאת: סטודנטית לאדריכלות

שלום, אני סטודנטית שנה שנייה ללימודי אדריכלות אשר נמצאת בשיא ההתלבטויות, כאשר אני חושבת להמשיך ללמוד בשנה הבאה הפרעות בתקשורת. כבר התקבלתי להפרעות בתקשורת באוניברסיטת תל אביב, ואני כרגע בלבטים עמוקים כאשר אני בודקת את תחום ההפרעות בתקשורת והעבודה בה. אם אני עוזבת את תחום האדריכלות אני עושה זאת מרצוני בלבד (כי ציוניי טובים שם) ולא עקב קשיים או אי הצלחות בלימודים, ככה שההחלטה היא בידיי. אני אשמח מאוד לדבר ולהתייעץ עם קלינאית תקשורת אשר עובדת מספר שנים בתחום ויכולה לספר לי מנקודת מבט של מי שהלימודים מאחורייה- על העבודה על כל גווניה ומניסיונה! אשמח אפילו אם מנהלת הפורום פרידה קורנברוט תוכל לחזור אליי. כל מי שקורא את ההודעה- בבקשה אל תשכחו מה זה להיות סטודנט, ואני מרגישה שאני בצומת חשובה בחיי- ומבקשת שתחזרו אליי! זה יכול לעזור לי עד מאוד!:-) בבקשה צרו איתי קשר במייל: [email protected] אודה על כל פנייה סטודנטית לאדריכלות.

את מוזמנת ליצור קשר טלפוני 050-2099435 השאלה החשובה היא מה את רוצה לעשות בהמשך דרכך, אדריכלות וקלינאות תקשורת שונים לחלוטין, למה בחר אדריכלות והאם הייתה עוזבת בכל מיקרה? ההחלטה לא לכל החיים, היא צריכה להיות נכונה לך ברגע שאת מחילטה....יש שינויים רבים והבטים מיוחדים לכל מקצוע ועיסוק אשר מאפשרים גוון רב בעשיהה המקצועית.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה