פעוט לא מדבר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/06/2013 | 16:52 | מאת: עופרי

שלום רב, בני בן שנתיים ושלושה חודשים. בני לא סבל מדלקות או נוזלים באוזניים. עבר בדיקת שמיעה שנמצאה תקינה לחלוטין. רופא א.א.ג. בדק אותו ולא מצא דבר. הילד מדבר רק מילים בודדות, משתדל לפטפט, אך לא מובן .... יש לציין שהוא מתקשר מצויין ומבין היטב כל דבר. מה עלי לעשות ??? האם יש מקום לקחת אותו לקלינאית תקשורת או להמתין ? בקרוב ילך לגן חדש, מנסיונך, האם צפויות לו בעיות ? אשמח לקבל תגובתך בהקדם. נטלי.

בגן יקבל "תיגבור" טבעי. המידה ואינו מוסיף מילים במהלך הקיץ, תפני לקלינאי תקשורת הערכה והדרכה... טיפול לפי שיקול דעת מקצועי.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה