קלינאות תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

19/06/2013 | 21:01 | מאת: הילה

הי, אני רוצה לדעת איך מתייחסים לסטודנטים שסיימו תואר ראשון בהפרעות בתקשורת במכללות בניגוד לכאלה שסיימו באוניברסיטאות. אני יודעת שבהרבה מקצועות המכללות נחשבות פחות במידה ניכרת, ואמרו לי שבמקצוע הספציפי הזה פחות חשוב מאיפה הגעת. תודה רבה!

ההכרה כקלינאי תקשורת נתנת על פי חוק מקצועות הבריאות, מידי משרד הבריאות לאחר שהמועמד עמד בדריושת החוק: לימודיפ אקדמיים במקצוע קלינאות תקשורת, עמידה בבחינה ולימודים מעשיים במסגרת ההכשרה האקדמית. אין הבדל בתעסוקה בין מכללות או אוניברסיטאות, בכל מקום הלימוידם ברמה גבוהה! יש מחסור רב של קלינאים בשטח ולכן, לא משנה היכן למד הקלינאי כל זמן שיש לו הכרה במעמד של משרד הבריאות.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה