בן 5.5 - שיבוש עבר ועתיד

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

12/06/2013 | 08:09 | מאת: קרן

בני בן 5.5, משבש הטיות של עבר ועתיד, ("ואם הלכנו לסבתא?" במקום "ואם נלך לסבתא?") האם זה נורמלי בגיל הזה? האם זה ניתן לטיפול?

בגיל זה כבר מזמן היה צריך להשתמש נכון בזמנים בתוך משפט, רצוי שיבדק אצל קלינאי תקשורת כי אולי יש עוד כמה דברים שאתם לא שמתם לב. בגיל זה עדיין על חשבון קופת חולים בביטוח הבריאות הכללי

14/06/2013 | 21:55 | מאת: קרן

האמת היא שבעבר לא היתה בעיה כזו. זה משהו שהתחיל בחודשים האחרונים (היינו לפני שנה וחצי באבחון של קלינאית תקשורת והיא לא שמה לב לבעיה הזו). האם מוכרת התופעה שזה מתחיל פתאום? אגב - יש לו ADHD וכנראה שהוא גם PDD בתפקוד גבוה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה