לימודי קלינאות תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/06/2013 | 23:42 | מאת: חלי

תוכלי לומר לי התכונות והכישורים הנדרשים לקלינאית תקשורת? בנוסף,גם אותי מעניין כל הנושא של מחקר ורפואה ועם זה,לא בדיוק מתחשק לי להשקיע בזה כ"כ הרבה זמן,יש בזה פן רפואי? ושאלה אחרונה ,יש משכורת ממוצעת או שקשה להתפרנס מזה? תודה!

תכונות?: סבלנות, רצון להרגיש אמפטיה ואחר, יכולתת הקשבה אין סופית, תשומת לב לפרטים וזכרון מעולה. רצון להמשיך ללמוד כל החיים ולא לעצור. יכולת מנהיגות והדרכה, דיבור ברור והיגוי מושלם, קול נעים ויכולת למידה כולל אנליזה וסינטזה ברמה מופשטת, קצת הבנה במדעים לא תזיק! לגבי המשכורת, כולנו מתפרנסים... תלוי במקום העבודה, בנסיון ובתחום העיסוק.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה