יש לי אותיות שורקות ואני בן 19

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

30/05/2013 | 21:37 | מאת: בן

שלום אני בן 19 בצבא,ורק שהתגייסתי גיליתי שיש לי בעיות באותיות צ,ז,ס(ס במיוחד) ואנשים לא יכולים לקחת אותי ברצינות בגלל זה,וכך הדבר גורם לי להמון אי נוחות ואני הולך ומתחיל לדבר פחות החברים שלי וההורים שלי לא אמרו לי את זה עד עכשיו כי זה היה זניח בשבילם,ואני לא ידעתי,הדבר היחידי שידעתי שאם אני קורא מהר אז מתבלבלות לי המילים ואני ממש ממלמל האם אפשר לתקן את זה? האם אפשר לתרגל את זה לבד? אם כן אז אשמח להסבר (אין לי הרבה זמן פנוי אני בצבא) אני משמ רוצה לתקן את זה זה מפריע לי ואף אחד לא יכול לקחת אותי ברצינות בגלל זה

הצעתי שתפנה לקינאי תקשורת לקבלת הדרכה להיגוי השורקות, לאחר הדרכה קצרה תידע כמה ואם בכלל אתה צריך טיפול מובנה או הדרכה מספיקה, ואתה תעשה את העבודה לעצמך. ללא הדרכה של כמה פעמים לא תצליח ללבדך, עובדה שעד היום לא עשיתה זאת. לגבי המשפחה והחברים שלא אמרו כלום, זה בדיוק העניין של הצבא שמפגישה אותך עם עולם רחב יותר. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה