קושי שפתי ילד בכיתה א'

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/05/2013 | 14:06 | מאת: דניאל

שלום, רציתי לדעת האם יכול להיות מצב שילד יפגין אוצר מילים עשיר והתנסחות טובה בעל פה אך יתקשה בשינון של מילים או לעיתים יגיד מילים בצורה מוזרה. האם באמת עליי לפנות להערכה אצל קלינאית תקשורת? תודה מראש

מה זאת אומרת "באמת", האם יש בשקר? כניראה המליצו לך לפנות לאבחון ואת לא חושבת שצריך? תתיעצי עם מחנכת של הילד ובמיקרה הכי גרוע, תפני להערכה וקבלי אבחון מקלינאי תקשורת בעלת נסיון. אחר כך תידעי לבטח אם יש צורך או לא! ככה נעשים חכמים, לומדים מהנסיון

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה