תינוק בן שנה ותשעה חודשים שלא מדבר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/04/2013 | 17:27 | מאת: אושרית

שלום, בני בן שנה ותשעה חודשים ופרט לשלוש מילים אינו מדבר כלל. (בדיקת שמיעה בוצעה, השמיעה נמצאה בטווח התקין, אך יש נוזלים באחת האוזנים ומומלץ מעקב). באיזה שלב עלי לפנות לעזרה או לפחות יעוץ מקצועי? תודה רבה, אושרית

26/04/2013 | 17:36 | מאת: אושרית

לא ציינתי, אך הוא נורא תקשורתי וחברותי, יש קשר עין, מבין הכל ומסביר מצויין מה הוא רוצה

תמתיני עד גיל שנתיים ושלושה חודשים, או לחלופין תבקשי תור לקלינאי תקשורת, בעקר בשביל לקבל הדרכה וכוון לעודד אותו ולא לטיפול! החשוב שהוא תקשורתי וחברתי, אם אתם מבינים אותו אז אין לו מה למהר!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה