ביקור במרפאת קלינאית תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/04/2013 | 11:07 | מאת: בינה

שלום, אני חושבת ללמוד שנה הבאה קלינאות תקשורת, ולפני שאני נרשמת אני רוצה קצת לראות את העבודה מקרוב. (התחלתי השנה ללמוד כלכלה-חשבונאות ועזבתי, ואני לא רוצה לחזור על הטעות שלי עוד פעם...) רציתי לדעת אם יש קליניקות (עדיף באזור השרון\מרכז) שאוכל לבקר בהן, ולהתרשם קצת מהעבודה "בתכלס". תודה ויום טוב, בינה

תצטרך לשאול באוניברסיטאות או במכללות שבהם מלמדים כי אי אפשר להכניס לקליניקה אדם זר (יש חובה של סודיות למטופלים) חפש בין מכריך מישהושכבר לומד או עובד בתחום ושוחח איתם כדי לקבל מושג. תעיין גם באתר של קלינאי התקשורת www.ishla.org.il

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה