כמה שאלות על התפתחות השפה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

27/03/2013 | 15:10 | מאת: מינה

שלום,בני הבכור(כרגע היחיד)בן שנה וחצי.סהכ בעל חיוניות וקסם רב.בעניין השפה והתקשורת רציתי לשאול מספר שאלות. 1.האם זה נורמאלי שכמעט כל מילה שאנו אומרים הוא חוזר אחרינו? 2.הוא לעיתים"נתקע" על מילה או סתם צירוף הגהים ואומר את סה כמה דקות טובות...כמו למשל"קא-קי"ללר קשר לקאקי ... מה לדעתך הסיבה ומה עלי לבדוק? בברכת תודה.

1. מצוין, סימן שמקשיב ויכול לבטא... בהמשך גם יקלוט את המשמעות ויוכל להשתמש באופן עצמאי. 2. כן, הוא "מנסה" את המילה בפה, נהדר! אין מה לבדוק, רק להנות מההתפתחות התקינה של שפתו!!!!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה