דיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/10/2001 | 09:32 | מאת: יהודית

שלום ! יש לי בן בן 2.8 והוא עדין לא מדבר שוטף, מבין הכל שומע טוב מאד (הייתי בבדיקת שמיעה) ואומר משפטים אבל ללא קישורים לדוגמא : אבא בית (אבא בבית) וכד'. רציתי לשאול אם אני צריכה ללכת לקלינאית תקשורת או שמא זה עדין מוקדם?

18/10/2001 | 06:00 | מאת: פרידה קורנברוט

תוכלי להתיעץ אצל קלינאי, וזה לא מחייב קבלת טיפול אלה בדיקה כללית והדרכה. במידה ןתרגישי שבנך מתקדם ומוסיף מילים וסוגי משפטים באופן דינמי תוכלי להניח שמדובר על קצב אישי ואין צורך בהדרכה נוספת, אלה שזה הקצב שלו...... במידה וכשחושבים לאחור מתרשמים שאין התקדמות והוא "תקוע" כדי להתיעץ. תוכלי לקבל מידע נוסף על בנך ביחס לילדים בני גילו והתקדמותו מהגננת. בהצלחה!

18/10/2001 | 06:30 | מאת: יהודית

תודה רבה על ההתיחסות אני אדבר עם הגננת ואגש לבדיקה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה