משפטים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/10/2001 | 03:41 | מאת: מיה

הילד שלי, בקרוב בן 4, עדין מדבר במשפטים מחוברים אבל אינו משתמש ב"ש"-כלומר משפטים מורכבים. בני גילו בהחלט מדברים כך. הייתי רוצה לדעת אם מדובר באיחור או שכדאי להמתין.

18/10/2001 | 05:48 | מאת: פרידה קורנברוט

כדאי שתדגימי לבנך את השימוש בכל חלק של השפה שלדעתך "חסר" תפקיד המבוגר הינו בעיצוב והקניה של השפה והוא תפקיד פעיל ולא רק שסביל. במידה ותרגישי צורך ורצון פני לקלינאי תקשורת לעריכת איבחון וקבלת הדרכה, לא כל פניה מחייבת התערבות ישירה, אנו תמיד שמחים ליעץ ולהדריך הורים לילדים והוריהם בעניין פיתוח שפה וקישורי תקשורת.

20/10/2001 | 19:33 | מאת: מיה

ובכל זאת רציתי לדעת האם מדובר באיחור...

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה