תינוק בן 4 חודשים שהפסיק לקשקש

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/02/2013 | 08:48 | מאת: רותם

עד לפני כשבוע היה מקשקש וממלמל המון, ופתאום יש הפסקה כמעט מוחלטת. הוא חייכן ומסתכל כשמדברים אליו, אבל מזה שבוע משמיע קולות רק כשמקטר. היה משמיע צלילים כמו גו וגה וממש מגיב כשמדברים אליו, וכעת כבר לא. האם יש סיבה לדאגה?

אם עבר בדיקת שמיעה, כניראה שאין מה לדאוג, אם לא, רצוי לעבור כעת. לגבי השינוי, אולי הוא בשלב של התפתחות מוטורית מואצת והיא על חשבון המלל? אולי מפתח מחלה, כל שהיא? תתיעצי עם הרופא אם עדיין לא עבר.

25/03/2013 | 14:46 | מאת: רותם

היי רותם בני בן 4 חודשים וגם הוא עובר בדיוק את מה שאת מציינת, זה התחיל רק השבוע. האם זה עבר לבנך? מה עשית? אני מאוד מודאגת. אשמח אם תצרי עימי קשר במייל [email protected] תודה רותם

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה