בן שנתיים הפסיק לדבר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

03/02/2013 | 11:58 | מאת: רוני

היי שאלה ילד בן שנתיים שדבר מצוין ויחסית מתקדם לגילו, התחיל להגיד על כל דבר כן, ובקושי להוציא משפטים. נראה גם כי חל שינוי בהתנהגות, ירידה בבטחון ובשמחת חיים. אמא שלו בהריון. יתכן ויש קשר? האם יש לפנות לקלינאית תקשורת? או לעזוב אותו? תודה

לא ניראה לי שיש קשר בין הריון של האם להפחתת הדיבור והשמחה של הילד. אם אתם דואגים תבצעו בדיקת שמיעה ולאחר מכן, תפנו לרופא המטפל לביצעו בדיקות כלליות. אם לא מוצאים שום דבר, כדאי להתייעץ עם פסיכולוג ילדים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה