קול נמוך

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/01/2013 | 00:56 | מאת: יניב

שלום אני רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הדיבור שלי מאז ומתמיד אומרים לי שאני מדבר נמוך אני אישית שומע את עצמי רגיל ולכן אני לא מבחין באיזה שהיא בעייה בדיבור שלי ועוד בעייה שבטלפון אני תמיד נשמע גרוע חצי מת איך אוכל להשתפר האם זה בעייה כרונית או דבר שאפשר לטפל?

רצוי שתפנה לקלינאי תקשורת שיכול לאבחן מה הבעיה, לפי התאור שלך אינך מבחין בשונוי בטון, האם אתה שומע ומבדיל בצלילי המוזיקה כמו טונים גבוהים ונמוכים? האם אתה מנגן באיזה שהוא כלי מוזיקלי או שיש לך שמיעה מוזיקלית? לגבי התשובה, רק פגישה באופו אישי יכולה לתת מענה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה