בת שנה ותשעה חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/01/2013 | 20:36 | מאת: איילה

שלום רב ותודה על התמיכה בתי בת השנה ותשעה חודשים שומעת בבית שתי שפות ולפני כחודש וחצי / חודשיים התחילה לומר מילים בעיקר בעברית. נדמה שכל יום לומדת מילים חדשות ומבינה הקשרים. היא סופרת עד עשר בשתי שפות, מכירה שמות חיות ועצמים, משלימה שירים ומבינה את מה שאני מבקשת ממנה. הבעיה היא שאינה עונה לשאלותיי בכן ולא ולא מבקשת ממני באופן ישיר כדוגמת לפתוח, כשאני שואלת אותה האם רוצה לאכול היא מסתכלת עליי ללא תגובה. האם הדבר חריג ואם כן למי עליי לפנות? בתודה מראש

לא ניראה שיש בעיה, היא עושה מה שהיא יכולה.... תמשיכו לעודד אותה לתקשר ותשאלו שאלות ישירות ולא עקיפות.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה