תינוק בן 8 חודשים לא ממלמל

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/12/2012 | 22:30 | מאת: דנה

שלום בני בן ה 8 חודשים כמעט ולא ממלמל, הוא משמיע קולות מוזרים כמו של מקדחה (קול מונוטוני ומתמשך), רק כשהוא בוכה הוא משמיע קולות כמו בההה וממהה אבל רק כשבוכה. זה מאוד מדאיג אותי שבגיל הזה עדיין לא משמיע הבהרות. מבחינה מוטורית מאוד מפותח ומאוד סקרן, אציין גם שלא מחייך הרבה לאנשים ולרוב רציני. תודה

האם עבר בדיקת שמיעה? האם מגיב לאנשים בסביבה? תתחילי את הבירור בביצוע בדיקת שמיעה, תתיעצי עם הרופא ואם יש שאלה, תפני למכון להתפתחות הילד של קופ"ח בה הינך מבוטחת.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה