שיפור תקשורת בינאישית

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

15/01/2001 | 22:39 | מאת: ענת

ברצוני לקבל עזרה בשיפור התקשורת הבלתי אמצעית שלי, שפה, שפת גוף, טקטיקות שכנוע וכדומה...מי יוכל לענות לי היכן ניתן לקבל עזרה שכזאת?

16/01/2001 | 18:08 | מאת: מאיה

תחום השפה הוא הנוגע למקצוע שלנו. במקרה ויש דלות שפתית, קושי להתבטא ולהתארגן מבחינה מילולית,עיכוב בשליפת מילים וכו'-כדאי לפנות לאבחון של קלינאי תקשורת ולקבל עזרה במידת הצורך.

לענת שלום רב, לפי שאלתך ניראה לי שהצורך שלך במשהן כללי יותר, ישנם חוגים טגופים המתעסקים בתחום זה ואני מפנה אותך לעכבר העיר של ת"א, לאירגון הפסיכולוגים או לדפי זהב, באו תמצאי אנשים המתמחים בתחום התקשורת כמן שפת גוף, אסרטיביות, שכנוע וכ"ו.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה