כאבי גרון

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/10/2001 | 09:10 | מאת: גליה

שלום, בזמן האחרון אני סובלת מכאבי גרון כאשר אני מדברת יותר מידי או מדברת יותר בסביבה רועשת. הקול שלי תמיד היה חלש, ואם הייתי צועקת פעם בשנה הייתי ממש מיד חוטפת כאבי גרון מזה. האם יש טיפול שבעזרתו אוכל ללמוד לדבר חזק מבלי להתאמץ? האם זה משהו שכלול בסל הבריאות והאם לכל גיל? בתודה, גליה

כן, תלמדי. קודם תפני לרופא אאג' לודא שאין מחלה ואז תפני לקלינאי תקשורת, כדי ללמןד איך לדבר ולא להתאמץ. הקופה משתתפת בתשלום בתנאים מסויימים, בדקי גם את הביטוח המשלים!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה