לימודי קלינאות תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/10/2012 | 14:36 | מאת: ספיר

צהריים טובים! אני שוקלת ללמוד קלינאות תקשורת באוניברסיטת תל אביב. אשמח לדעת איך הלימודים? מה אפשרויות העיסוק בסיום התואר? מה צריך על מנת להתקבל ללימודים? וכמה מרוויחים? תודה רבה מראש ויום טוב!

ש לך יותר מדי שאלות והמסגרת זו אינני יכולה להשיב עליהן. תקני חוברת רישום של האוניברסיטה ותעייני בקורסים. תפני לקלינאי תקשורת (בטח תגיעי דרך קופת חולים או חברים) כדי לקבל מושג. תעייני באתר קלינאי התקשורת בישראל ושם תקראי על תחומי העיסוק. לגבי משכורות ותנאי שכר, כמו בכל מקצועות הטיפול בארץ.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה