בדיקת שמיעה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

17/07/2012 | 18:18 | מאת: שיר

פרידה שלום וברכה יש לי בבית ילד עם חרשות הולכתית נולד ללא אפרכסות עקב תסמונת טריצר קולינס שמיעה עצבית תקינה השאלה שלי היא האם אני צריכה לעשות בדיקת bera לתינוקת בת חודשיים בדיקת הסינון היתה תקינה אבל אחות טיפת חלב המליצה לעשות הרופא ילדים אמר שאין צורך אשמח לשמוע חוות דעת נוספת לי השמיעה נראית תקינה הילדה משמיעה קולות מנהלת "דו שיח" תודה מראש

אם היא עברה את בדיקת ה- BERA ולא הוזמנת לביקורת, את לא צריכה לעשות כעת. היא מנהלת "שיחות ומשמיעה קולות, מצוין. אם היא תהפוך ליותר מדי שקטה לקראת גיל 7-8 חדשים, רק אז כדאי לבדוק שוב את שמיעתנ, אבל רק אם את רואה שינוי משמעותי בהתנהגותה. יש היום שתל להתגבר על הירידה ההולכתית. תקבלי שם של רופא אאג' שמתעסק בתחום זה (של שתלים ושתל BAHA) ותקבלי יעוץ ספציפי יותר. מזל טוב להולדת התינוקת!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה