היכן קיים טיפול לגימגום?

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/10/2001 | 19:48 | מאת: גלעד

שלום שמי גלעד אני סטודנט בן 25 הייתי מעוניין בבקשה במידע על טיפול בגימגום למבוגרים בב"ש אם קיים. בתודה גלעד

02/10/2001 | 16:06 | מאת: ליאת

למיטב ידיעתי המכון האודיולוגי במרפאות החוץ של בית חולים סורוקה מספק טיפול יחידני ובקבוצות לאנשים הסובלים מגמגום. אתה צריך הפנייה למכון דרך רופא המשפחה שלך. בהצלחה

05/10/2001 | 01:26 | מאת: גלעד

היי ליאת תודה רבה רבה על הכוונתך. גלעד

04/10/2001 | 07:07 | מאת: פרידה קורנברוט

הצעתה של ליאת טובה רק במידה והינך גר בבאר שבע, אחרת אתה יכול לפנות לכל נכון להפרעות בתקשורת בקופ"ח, בית חולים או באופן פרטי, תלוי לפי איזור מגוריך! ישנם שתי תוכניות ייחודיות, אחת בביה"ח הדסה עין כרם והשניה בביה"ח שיבא בתל השומר, ישנה גם תוכנית בקליניקה פרטית בכפר שמריהו. האם ידוע לך שיש קבוצה לעזרה עצמית לאנשים שסובלים מגימגום? יש להם אתר ופגישות תקופתיות, הבא בחודש נובמבר, אם איני טועה! שם האירגון אמבי, תוכל לקבל פרטים באתר או בליגת נשים, בתל-אביב בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה