למי עלי לפנות לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/09/2001 | 23:02 | מאת: נטע

בני בןה26 יש לו קשיים רבים בתיקשורת אין לו יכולת זיהוי מידי של רגשות אצל אנשים יכולת קריאת שפת גוף ו יכולת הבנה ותירגום של מה שהם רוצים ממנו דלים ביותר הבנה מינימלית וריכוז של כל מטלה מצריך המון אנרגיה , הוא אובחן בסכיזופרניה ,, אך כאן , אותך אני שואלת מי יכול לעזור חוץ מתרופות ופסיכיאטרים .שאת זה הוא עושה . האם אין שיטה שיכולה לעזור . הוא בעל תבונה ותובנה גבוהים חשיבה אנליטית טובה א, קיו מעל הממוצע אך הקשיים הנל אם אנשים וצרכיהם , מבודדים אותו מהעולם . האם קליניקאית תיקשורת יכולה ללמד מחדש וליבנות את מה שנהרס , ואם לא היא אז מי ?. אני מקווה שהיבהרתי נכון את המצב תודה מראש נטע .

במחלקתו של פרופ, אסא כשר, באוניברסיטת של אביב סיימה לפני כשנה-שנתיים את עבודת הדר, קלינאית תקשורת בנושא של פרגמטיקה באנשים במאובחנים בסכיזופרניה, נסי לפנות לשם לקבל את שמה או תתקשרי אלי ישירות ואשמח לסייע לך חהגיע אליה כדי לקבל עזרה ספציפית, במידה והייא תסכים לקבלו ליעוץ. תאורך מתאר את המאפיינים של המחלה ולדעתי ניתן אולי להסתיע בפסיכולוג, ניסיתם את זה? או בקבוצת תמיכה כמו "אנוש"

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה