בעיות בתקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

20/09/2001 | 01:52 | מאת: שרית

בן אדם שפונים אליו כמה פעמים בשמו וקוראים לו בשמו אינו עונה אף על פי שהוא שומע שקוראים לו האם אז ניתן לומר כי יש איזו בעיה בתקשורת איתו, כלומר יש איזו חסימה של תקשורת בין הקורא לאותו בן אדם ? ואז זו בעיה על רקע נפשי?

יכולות להיות סיבות רבות, ביניהן: חוסר תשומת לב עיסוק בדבר אחר חוסר רצון להגיב ירידה בשמיעה חוסר עניין חוסר ידיעת שמו או בעיה בזהוי המילה או הרבה סיבות נוספות אולי כדאי לשאול את האדם האם הוא יודע מה הבעיה?

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה