רררר ?

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

07/09/2001 | 09:50 | מאת: רונן

שלום :) בערך בגיל העשרה, כמעט ואבדה לי ה "ר". כמו בסרט ההוא של מונטי פיטון עם הרומאי העילג. האם בעזרת אימון ניתן לשחזר את הצליל ? באופן כללי, אנשים גם תמיד אומרים לי שאני מדבר חלש ולא מובן, וכאשר אני מגביר את קולי, זה נשמע לי בתוך הראש כאילו אני צועק, וזה לא נעים...

12/09/2001 | 06:39 | מאת: פרידה קורנברוט

כדי לבצע בדיקת שמיעה ולפנות לקלינאי תקשורת, לדעתי הטיפול בגילך לא מכוסה על ידי קופ"ח, יחד עם זאת ישנם קלינאי תקשורת העובדים באופן פרטי, ניתן לקבל שמות דרך האגודה הישראלרת של קלינאי התקשורת 9217815-03 בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה