מדוע לא עונים לשאלות בפורום

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

02/09/2001 | 11:46 | מאת: גאיה

לא עניתם לשאלתי. גאיה

מצטערת, הייתי בחופשה ולא היה לי מחליף. אנא תשאלי שוב ואשתדל להשיב מייד.

03/09/2001 | 18:15 | מאת: ניקי

שלום רב! הנני מצטרפת לשאלתה של גאיה. בכל אופן, אחזור שנית על שאלתי: בעייתי היא, שמאז ומתמיד יש לי קושי מסויים לזהות קולות בטלפון, גם אם כבר דיברתי עם אותו אדם מספר פעמים - הן בטלפון והן פנים אל פנים. מחוץ לזה שמיעתי תקינה לחלוטין. רופא אא"ג ב"דוקטורס" שהפניתי אליו שאלה זו יעץ לי לפנות לפורום שלכם, ואף העלה השערה שמא מדובר בבעיית זיכרון שמיעתי. ובכן, האמנם ייתכן שזוהי בעיית זיכרון שמיעתי, והאם ניתן לעשות משהו בנידון? הדבר מטריד אותי למדי הן מפני שיש אנשים שנעלבים מכך שאיני מזהה את קולם, והן משום שפרט אלי לא נתקלתי באף אדם עם בעיה דומה. בתודה מראש על תשובתכם! ניקי

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה