אוהבת לשיר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/08/2001 | 08:42 | מאת: שלי

מזה כמה שנים איני יכולה לשיר. אני צרודה, המנעד שלי קצר מאד, והדבר מחבל באיכות החיים שלי. אני בת 40, שרתי בעבר, באופן חובבני בלבד, בהרבה מאד הנאה וכעת - אפילו במקלחת זה בלתי אפשרי. רופא א.א.ג. שבדק אותי מצא שמיתרי הקול תקינים. האם יתכן שזוהי משימה לקלינאי תקשורת. האם תוכלו להעלות השערות באשר לגורם הצרידות? תודה

מתאורך נשמע שיש הצטלקות וחוסר גמישות במיתרים. תוכלי לפנות לקלינאי תקשורת ולהתיעץ, יש מקום לבחון האם את סובלת משינויים פיזיולוגיים אחרים - כמו מטבוליות, הורמונליות או גסטרואנטרולוגיות - אצל הרופא המטפל.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה