שיטת טומטיס

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

27/08/2001 | 13:23 | מאת: מימי

האם מישהו שמע על שיטת טומטיס ויכול לחוות דעה??? המרכז בארץ נמצא בכפר סבא בערך שנה, אם למישהו יש ניסיון אשמח לשמוע (ככל הידוע לי מנהלות אותו קלינאיות תקשורת והוא מטפל בבעיות דיבור הגיה ואפילו דיסלקציה ואוטיזם) תודה

03/09/2001 | 23:13 | מאת: מאיה

יש לי חברה מהעבודה שהיתה בהשלתמות בלונדון בה הוצגה השיטה. אוכל לברר לך פרטים בנוגע. האם את קלינאית תקשורת?

14/10/2001 | 13:51 | מאת: אדמוני שריד

שלום למאיה ומימי אני מזמין אתכן ליצור קשר ונוכל לשלוח חומר הסבר כמו גם לבקר במרכז. את הפרטים הטכניים ניתן למצוא באתר שלנו בכתובת www.tomatis.co.il בברכה שריד

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה