בעיה בדיבור עם הלשון

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/08/2001 | 15:19 | מאת: גאיה

בני בן 12 ילד רגיל פעיל ומוצלח אבל כל הזמן גם בדיבור וגם בשתיקה הלשון "שואפת" לצאת מהפה.לי זה מאד מפריע לבני זה לא מפריע כלל.פעם הלכנו לטיפול והוא סרב לשתף פעולה בלהתאמן בבית.מה עושים, האם יש ספר שבו אפשר לקרוא על צורת הטיפול בבעיה?

לצערי אין ספר מיוחד לנושא. במידה והוא ישנה את דעתו או יהיה מעוניין בטיפול אורטודנטי (אם צריך) אז, לפי הרצון והמודעות אפשר יהיה לטפל באו. בינתיים וכמו בכל דבר בחיים, כל זמן שהוא לא מודע ומעוניין בשינוי אי אפשר לגרום לשינוי. במידה ויהיה מעוניין תוכלי להגיע לקלינאי תקשורת דרך קופ"ח וא האגודה הישראלית של קלינאי התקשורת, 9217815-03.

03/09/2001 | 16:25 | מאת: נטע

האם יש ספר כללי על הנושא הכללי

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה