קול של ילד

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/08/2001 | 15:21 | מאת: יריב

שלום . בן 23 ולמרות שאני נראה די צעיר לגילי..( ואם זה אין לי בעיה ) הקול שלי הוא קול ממש של ילד. משהו כמו בן 16 אם לא פחות. שאני עונה בטלפון ..אז יש אנשים שחושבים שזה בחורה בכלל. השאלה היא : אם ניתן לטפל בזה בלי ניתוח או משהו יותר מדי מסובך. אם כן. אשמח לדעת מה ניתן לעשות. תודה.

12/08/2001 | 02:45 | מאת: אורלי-קלינאית תקשורת

כדאי שתפנה לאבחון קול אצל קלינאית תקשורת.

03/09/2001 | 06:57 | מאת: פרידה קורנברוט

הטיפול, במידה ואין בעיה אחרת (כמו גדילה מאוחרת וכו') הינו יחסית פשוט וקצר. מלמדים אותך איך "לאחוז" בשרירי הגרון כדי להתאים ולהחזיק בטון דיבור הולם. פנה לקלינאי תקשורת אשר ידריך אותך, יטפל ויפנה אותך לאיבחון וטיפול, לפי הצורך. ניתן להשיג קלינאי דרך קופ"ח או באופן פרטי, לאגדת קלינאי התקשורת 9217815-03. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה