הפרעות בהבעה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/08/2001 | 10:30 | מאת: דנה

שלום רב ברצוני לדעת עם מי אפשר להתייעץ ובמקרה הצורך אף לטפל בהפרעה בהבעה בע"פ הכוונה: אדם חכם מאד אקדמאי ששומע מהסביבה (אשתו חברים הבוס בעבודה) כל יום שקשה להבין למה הוא מתכוון, אדם בעל רעיונות שמתקשה להביע עצמו בצורה ברורה ולפעמים השיחה איתו הופכת לסיוט כי תמיד צריך לברר למה הוא מתכוון הוא חושב ומביע רק חלק מהמחשבה כאילו האדם איתו הוא מדבר קורא מחשבות תודה

03/09/2001 | 07:00 | מאת: פרידה קורנברוט

קוראים לזה "דיבור אסוסיאטיבי, על פי תאורך ובמידה והאיש איננו מודע או מעוניין, אי אפשר להתערב.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה