דיבור מאנפף

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/07/2001 | 22:45 | מאת: ר

ברצוני לדעת האם ניתן להמליץ לי על מומחה בארץ, לטיפול בבעיה של אף סתום ודיבור מאנף, אציין כי בעבר עברתי ניתוח להסרת קונכה. ר.

30/07/2001 | 06:35 | מאת: פרידה קורנברוט

מרבית קלינאי נתקשורת יכולים לבדוק וליעץ. רופא אאג יכול לתת מידע, חיוני, כדי לדעת האם יש בעיה מבנית או תפקודית של החך הרך. ניתוח קונכיה בלבד לא מלווה לרוב בשינוי בגוון הקול, כמתואר. האם יש בריחה של נוזלים באף במהלך שתיה? ישנם מחלקות אאג אשר רכשו מכשיר המסייע למדוד את כמות האויר באף ויכולים לתת מדד אוביקטיבי של בריחת אויר באף. תוכל במקביל לפנות לפורום אאג', לדר' בנדט.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה