לחץ

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/07/2001 | 11:57 | מאת: יואב

קורה לי הרבה פעמים שאני נמצא בחברת אנשים מסוימים שדברים שאני אומר יוצאים כל כך שונים ממה שהתכוונתי להגיד באותו רגע. אני בן 28 , יכול להיות שאחת הסיבות לכך היא שאני לא אוהב את הקול שלי , מה עושים כנגד זה ?

יכול להיות, וגם יכול להיות שאינך חושב ומתכנן מה שברצונל לאמור לפני שאתה מתחיל לדבר. בעיות קול ניתנות לטיפול אצל קלינאי תקשורת, פנה תחילה לרופא אאג' לוודא שאין דבר אנטומי והינך בריא, ותוכל לקבל טיפול. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה