בעיות בדיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

21/07/2001 | 13:55 | מאת: יאיר

שלום דודה שלי בת 3.5 היא פעילה מאוד. שרה. רוקדת .ומאוד מסודרת יש רק בעיה אחת היא מדברת לא ברור . היא בטיפול אצל קלינאית תיקשורת זמן מה . מה הסיבה שקרה לה דבר כזה? מה דרכי טיפול לסוגיה זו ? והאם תוכלו להמליץ לנו על רופא בכיר במסגרת פרטית או במסגרת קופת החולים לפתרון הבעיה ! תודה יאיר

22/07/2001 | 06:28 | מאת: פרידה קורנברוט

רופא יכול העריך את התפתחותה ולטפל במחלה, אך לא "לפתור את הבעיה". ניתן לפנות למכון להתפתחות הילד, בבקשה תעיין בתשובתי לאילה, מלפני יומיים ותראה כמה גדול דמיון הפניה והתשובה המתאימה. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה