בעיות היגוי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

05/07/2001 | 09:21 | מאת: מוטי

שלום, אני נער בן 16 ויש לי בעיות היגוי באותיות ז,ס,ש. ראשית - האם יש דרך להיפתר מזה? או להפחית זאת? חבר שלי אמר לי שגם לו הייתה בעיה דומה והביאו לו דף עם הרבה מילים שיש בהם את האותיות הבעיתיות ואמרו לו לקרוא ובסוף זה הסתדר כמעט לגמרי. - אם זה יכול לפתור את הבעיה שלי - איפה אני יכול למצוא את רשימת המילים הזאת? - האם את מכירה אתר בנושא שיכול לעזור לי? (אני מעדיף אתר או הסבר קצר - מכיון שאני לא רוצה ללכת לרופא רגיל) בתודה רבה מראש.

אינך זקוק לרופא, אתה זקוק לקלינאי תקשורת שילמד אותה כיצד להגאות את ההגאים שציינת, כשתדע איך להגיד אותם, רק אז, תוכל לתרגל על ידי רשימה מילים ועוד כמה מטלות. ישנם קלינאים בקופ"ח, אליך לברר מי עובדת באיזור המגורים שלך, ולפנות לטיפול. אם אתה בעל מוטיבציה, יש לך סיכוי טוב להצליח לשפר את ההיגוי שלך, אל תוור, ושיהיה בהצלחה!

08/07/2001 | 01:04 | מאת: מוטי

תודה רבה. אבל האם בכל זאת יש איזושהיא דרך (אתר או משהו כזה) שאני אוכל ללמוד משם, בלא צורך ללכת לקופ"ח? ושוב תודה מראש.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה