אחור התפתחותי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/06/2001 | 08:53 | מאת: אביחי

בתי בת השנתיים סובלת מאחור התפתחותי משמעותי. היא מטופלת במכון להתפתחות הילד דרך קופת החולים מכבי. לפני כמה חודשים המליצו לנו לנסות ולרשום אותה למעון מיוחד . בגלל בעיות מקום היא לא התקבלה למוסדות איזי שפירא ועלה. אשמח לקבל מידע על מקומות חילופיים באזור המרכז ואו על גופים אחרים היכולים לעזור במציאת מקומות כאלו.

30/06/2001 | 20:44 | מאת: פרידה קורנברוט

לדעתי יש מקום לפנות לשרותי הרווחה באיזור מגורים שלך. עובדות סוציאליות הם המקצוע שמרכז את המידע הנחוץ להשמת בתך. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה