התייעצות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/01/2001 | 20:29 | מאת: מאי

שלום פרידה, ברצוני להתייעץ עימך על איזה פרוייקט שאני הולכת להקיםבתחום הפרעות הגיו ותקשורת אצל ילדים ,האם הדבר אפשרי?.......ואם כן אודה לך מאוד אם תוכלי לכוון אותי , אני מנועה מלפרט הכל כאן , אודה לך מאוד אם יהיה אפשרי ליצור איתך קשר טלפוני,, לפי מה שבדקתי עדיין לא קיימת פרוייקט כזה בארץ, אודה לך מאוד על תשובתך , תודה מאי,

אני כבר סקרנית לדעת מה הפרויקט! לידיעתך בכל בת ספר ומסגרת בה עובדים קלינאית תקשורת יש טיפול בשפה ובדיבור. ניתן לקרוא לו פרויקט, והמטרה למעשה, בכל התערבות, הינה לביא את האדם לתפקוד יותר טוב ולתקשורת יעילה, ככל שניתן. מכוון שלא פירטת איני יכולה לדעת עם יש דבר כזה בארץ. ניתן להשאיר לי הודעה באגודת קלינאי התקשורת טל 9217815 באיזור חיוג 03 ואני אצור קשר איתך או להמשיך ולפרט על גבי דף זה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה