בדיקת שמיעה לילדים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/06/2001 | 00:16 | מאת: דפנה

הייתי מבקשת מידע בקשר למכונים המותאמים לבדיקת שמיעה אצל ילדים מבחינת משך ואופן הבדיקה. כמו כן אני מבקשת לדעת האם ישנה אפשרות שרופא כללי לא יראה לכלוך באוזן כמו חול או נוזלים והאם זה יכול להשפיע לרעה על השמיעה

26/06/2001 | 06:35 | מאת: פרידה קורנברוט

יש רשימה של מכונים שלכ קופ"ח, תוכלי להתקשר ולשאול אותם אם הם בודקים ילדים צעירים. רופא ילדים אמור לראות לכלוך באוזן על ידי מכשיר מיוחד otoscope כן, לכלוך באוזן יכול להפריע לשמיעה, לכן רצוי לבצע בדיקת רופא לפני ביצוע בדיקת שמיעה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה