משחקי שפה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

18/06/2001 | 21:06 | מאת: מאיה

היכן ברשת האינטרנט ניתן למצוא חברות בינלאומיות השווקות משחקים לקלינאיות תקשורת? אני מנסה המון זמן ולא מוצאת. בבקשה לא לקשר אותי ל-ASHA כי גם דרכם לא מצאתי כלום! אם תוכלי אבקש קישור לחברות עצמם או את כתובתן ברשת (של תמונות כמו PHOTOCARDS וכו')

19/06/2001 | 22:59 | מאת: פרידה קורנברוט

לעיונך: www.laureatelearning.com www.imagineartonline.com ובאתר של ASHA כנסי למציגים בכינוס השנתי, כדאי מאד! יש שם המון חברות ( אלה שרשמתי הם אלו שמצאו חן בעיניי בכינוס האחרון בארה"ב) שמחתי לשמוע ממך!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה