שלום פרידה.

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/06/2001 | 18:29 | מאת: עוזי

יש כבר יותר מ 400 הודעות בפורום לאנשים שמגמגמים. את מוזמנת לקרוא. אני חושב שחשוב שקלינאי וקלינאיות תקשורת יקראו מה שאנחנו כותבים. אנחנו כאן: http://www.blabla4u.com/gimgum

12/06/2001 | 06:39 | מאת: פרידה קורנברוט

תודה וכל הכבוד ליוזמה! אידע את קלינאי התקשורת על הפורום שלך על גבי דף הקשר הנשלח לכלל הקליאנים בארץ. אני מזמינה אותך לשלוח פניה של לא יותר מ8 שוורת, ואשתדל לפרסמה, פניה שתסביר מה זה הפורום ולמה כדאי לידע את המטופלים שלנו על קיומו. תשלח פקס לאגודת ק"ת, מופנה אלי: 9217815-03.

12/06/2001 | 14:41 | מאת: עוזי

תודה פרידה. אני סומך על יכולת הניסוח שלך.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה