חוסר רכוז והקשבה עקב פגיעת קרב

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

05/06/2001 | 16:19 | מאת: אלן

אני סובל מהלם-קרב , אך אחד התופעות המגביר אצלי את החרדות הוא העובדה שאני מאבד במהירות את הריכוז וההקשבה .אינני מסוגל לקרוא פרק בספר בלי לחזור עליו חמש פעמים . אני הולך למכולת לקנות סוכר ופתאום אני מגיע לארון המלח . החוסר ריכוז הזה מפרק אותי . האם יש מה לעשות כדי לשפר את המצב. אלן

06/06/2001 | 07:18 | מאת: פרידה קורנברוט

כדאי להתיעץ בעניין הזה עם המטפלים בך. לעתים ניתן ללמוד אסטרטגיות לשיפור הריכוז וההקשבה, כמו בשיטה פויירשטיין או ברכישה של דרכי חשיבה, התארגנות ועבודה מבוקרים ומובנים. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה